Claudiu-Richard Târziu – Întrebare parlamentară – Vaccinurile anti-Covid-19, creșterea imunității populației

Adresată de către senator: Claudiu-Richard Târziu

Circumscripția electorală: nr. 42 București

Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor

Ședința Senatului din data de: 23.02.2022

Adresată: domnului Alexandru RafilaMinistrul Sănătății

Obiectul: Vaccinurile anti-Covid-19, creșterea imunității populației

Stimate domnule ministru,

În contextul amplei campanii desfășurate, la toate nivelurile, pentru a lupta împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2, vă solicit să-mi răspundeți la următoarele întrebări:

1. Există studii care arată eficacitatea Vitaminei D3 atât în prevenția bolii, cât și a formelor severe de boală. Este mai mult decât îngrijorător faptul că, după aproape 2 ani de la începerea acestei pandemii, nu a existat nicio campanie națională care să ajungă până la medicii de familie și la întreaga populație, pentru testarea și suplimentarea corespunzătoare a nivelului de vitamina D3.

De ce nu se popularizează astfel de informații și nu este crescută nespecific imunitatea întregii populații prin educarea populației în a adopta și astfel de măsuri ieftine, lipsite de riscuri și eficace?

2. Există studii care au stabilit că vaccinurile anti Covid-19 sunt eficiente față de toate tulpinile virale care s-au selectat și se vor selecta după lansarea acestor vaccinuri?

3. Având în vedere că studiile de siguranță și eficacitate ale vaccinurilor anti Covid-19 nu sunt încheiate, orice deces la o persoană vaccinată trebuie luat în considerare ca având o posibilă legătură de cauzalitate cu vaccinarea. În plus, vaccinarea este o informație medicală care trebuie consemnată obligatoriu în fișa medicală a pacienților vii sau decedați; anamneza include obligatoriu orice informație cu caracter medical.

Câte necropsii au fost efectuate la persoane care au decedat din diferite cauze, dar care erau vaccinate pentru a se stabili o eventuală legătură de cauzalitate?

Câte persoane vaccinate au decedat până la ora actuală, indiferent de cauza decesului? Institutele de medicină legală au acces la Platforma Coronaforms, astfel încât să poată verifica dacă persoana decedată a fost vaccinată sau nu?

4. Se susține la nivel oficial că vaccinarea personalului medical este necesară pentru ca pacienții să beneficieze de siguranță în timpul acordării serviciilor medicale.

Care sunt beneficiile medicale ale vaccinării personalului medical fără o testare prealabilă a imunității acestuia față de SARS-Cov-2?

5. Există studii care să ateste că, în urma vaccinării, în plină pandemie nu este perturbat sistemul imunitar, în sensul unei scăderi a capacității de apărare a organismului față de alte infecții sau în sensul creșterii riscului de apariție a unei boli autoimune sau cancere?                                                                           

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

“Polemică mare ieri pe internet, după ce un lector al universității București, bărbat, a venit la muncă îmbrăcat în haine de femeie. Românii au reacționat așa cum ar fi reacționat oricare alt om normal la cap, exprimându-și dezgustul si nedumerirea in privința acestui cadru didactic. Dar […]
„Un nou caz revoltător de abuz și neglijență a ieșit la lumină în județul Neamț, dezvăluind condițiile inumane din Centrul de Abilitare și Reabilitare „Casa Colibri” din Războieni. Saltele și haine murdare, fecale pe pereți și mâncare neadecvată sunt doar câteva dintre neregulile descoperite recent. Această […]
După ore îndelungate de discuții cu reprezentanții autorităților locale britanice, la care au luat parte și parlamentarii AUR Antonio Andrușceac și Gheorghe Adrian Cătană, copiii familiei de români care au fost luați din sânul familiei se întorc acasă. Antonio Andrușceac este deputat, dar și specialist în […]
Prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea, a criticat soluția propusă de ministrul agriculturii, Florin Barbu, prin care ministerul să intervină cu un mecanism prin care să le fie amânate ratele la bănci o anumită perioadă fermierilor. Marius Lulea consideră că, prin această măsură, datoria fermierilor va crește, subliniind […]
George Simion, candidatul AUR pentru funcția de Președinte al României, a inaugurat luni, 22 iulie, sediul de campanie pentru alegerile de la finalul anului la Magazinul București în prezența a sute de persoane. Oamenii prezenți la evenimentul de deschidere a sediului au semnat contractul de înscriere […]
România se confruntă cu una dintre cele mai severe secete din istoria recentă, fiind cea mai afectată țară din Uniunea Europeană. Din cauza secetei extreme, UE riscă să piardă 800.000 de tone de porumb, jumătate din această cantitate fiind din România. Mai mult, recoltele fermierilor noștri […]