Claudiu-Richard Târziu – Întrebare parlamentară – Vaccinurile anti-Covid-19, creșterea imunității populației

Adresată de către senator: Claudiu-Richard Târziu

Circumscripția electorală: nr. 42 București

Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor

Ședința Senatului din data de: 23.02.2022

Adresată: domnului Alexandru RafilaMinistrul Sănătății

Obiectul: Vaccinurile anti-Covid-19, creșterea imunității populației

Stimate domnule ministru,

În contextul amplei campanii desfășurate, la toate nivelurile, pentru a lupta împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2, vă solicit să-mi răspundeți la următoarele întrebări:

1. Există studii care arată eficacitatea Vitaminei D3 atât în prevenția bolii, cât și a formelor severe de boală. Este mai mult decât îngrijorător faptul că, după aproape 2 ani de la începerea acestei pandemii, nu a existat nicio campanie națională care să ajungă până la medicii de familie și la întreaga populație, pentru testarea și suplimentarea corespunzătoare a nivelului de vitamina D3.

De ce nu se popularizează astfel de informații și nu este crescută nespecific imunitatea întregii populații prin educarea populației în a adopta și astfel de măsuri ieftine, lipsite de riscuri și eficace?

2. Există studii care au stabilit că vaccinurile anti Covid-19 sunt eficiente față de toate tulpinile virale care s-au selectat și se vor selecta după lansarea acestor vaccinuri?

3. Având în vedere că studiile de siguranță și eficacitate ale vaccinurilor anti Covid-19 nu sunt încheiate, orice deces la o persoană vaccinată trebuie luat în considerare ca având o posibilă legătură de cauzalitate cu vaccinarea. În plus, vaccinarea este o informație medicală care trebuie consemnată obligatoriu în fișa medicală a pacienților vii sau decedați; anamneza include obligatoriu orice informație cu caracter medical.

Câte necropsii au fost efectuate la persoane care au decedat din diferite cauze, dar care erau vaccinate pentru a se stabili o eventuală legătură de cauzalitate?

Câte persoane vaccinate au decedat până la ora actuală, indiferent de cauza decesului? Institutele de medicină legală au acces la Platforma Coronaforms, astfel încât să poată verifica dacă persoana decedată a fost vaccinată sau nu?

4. Se susține la nivel oficial că vaccinarea personalului medical este necesară pentru ca pacienții să beneficieze de siguranță în timpul acordării serviciilor medicale.

Care sunt beneficiile medicale ale vaccinării personalului medical fără o testare prealabilă a imunității acestuia față de SARS-Cov-2?

5. Există studii care să ateste că, în urma vaccinării, în plină pandemie nu este perturbat sistemul imunitar, în sensul unei scăderi a capacității de apărare a organismului față de alte infecții sau în sensul creșterii riscului de apariție a unei boli autoimune sau cancere?                                                                           

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

AUR Chișinău candidații la alegerile europarlamentare
Alianța pentru Unirea Românilor și-a prezentat duminică, 21 aprilie, la Chișinău, în Republica Moldova, într-un eveniment inedit, o parte dintre candidații pentru alegerile europarlamentare care se vor desfășura pe data de 9 iunie 2024. La evenimentul organizat la Chișinău, la care au participat peste 300 de […]
AUR mașini medici mediul rural
Alianța pentru Unirea Românilor pune la dispoziția medicilor de familie 40 de mașini pe care să le folosească pentru deplasările în teritoriu. Primele două mașini au fost deja redirecționate medicilor de familie din Mureș și Teleorman, în cadrul unui eveniment care a avut loc în fața […]
Regimul de la Kiev, prin intermediul serviciului său de spionaj militar HUR, se amestecă grosolan în treburile interne ale României, în campania electorală în curs. Totodată, Kievul urmărește și intimidarea românilor din Ucraina, precum și intimidarea Patriarhiei Române. Presa de la Kiev, citând ca sursă serviciul […]
Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a prezentat sâmbătă, 20 aprilie, candidații pentru alegerile locale din județul Suceava. Evenimentul a avut loc în prezența președintelui AUR, George Simion. „Ne-au subjugat, ne-au vândut solul și subsolul, ne-au vândut suveranitatea, ne-au vândut independența, ne-au tăiat pădurile. Prin sate latră […]
Primarul PSD Gabriel Popescu din Glodeanu Siliștea își arată adevărata față: refuză accesul Caravanei Medicale AUR, punând politicul înaintea vieții oamenilor. Această acțiune cinică și egoistă demonstrează clar că primarul și partidul său sunt indiferenți la suferința și nevoile cetățenilor, preferând să se teamă de concurența […]
Împotriva Alianței pentru Unirea Românilor – AUR sunt folosite aceleași vechi metode securiste de dezinformare folosite la alegeri. Sistemul plasează atacurile mai întâi în rețeaua acoperiților din presa străină, cu scopul creșterii credibilității, după care aceste atacuri sunt preluate în țară, de mass-media controlată de Sistem. […]