Claudiu-Richard Târziu – Întrebare parlamentară – Vaccinurile anti-Covid-19, creșterea imunității populației

Adresată de către senator: Claudiu-Richard Târziu

Circumscripția electorală: nr. 42 București

Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor

Ședința Senatului din data de: 23.02.2022

Adresată: domnului Alexandru RafilaMinistrul Sănătății

Obiectul: Vaccinurile anti-Covid-19, creșterea imunității populației

Stimate domnule ministru,

În contextul amplei campanii desfășurate, la toate nivelurile, pentru a lupta împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2, vă solicit să-mi răspundeți la următoarele întrebări:

1. Există studii care arată eficacitatea Vitaminei D3 atât în prevenția bolii, cât și a formelor severe de boală. Este mai mult decât îngrijorător faptul că, după aproape 2 ani de la începerea acestei pandemii, nu a existat nicio campanie națională care să ajungă până la medicii de familie și la întreaga populație, pentru testarea și suplimentarea corespunzătoare a nivelului de vitamina D3.

De ce nu se popularizează astfel de informații și nu este crescută nespecific imunitatea întregii populații prin educarea populației în a adopta și astfel de măsuri ieftine, lipsite de riscuri și eficace?

2. Există studii care au stabilit că vaccinurile anti Covid-19 sunt eficiente față de toate tulpinile virale care s-au selectat și se vor selecta după lansarea acestor vaccinuri?

3. Având în vedere că studiile de siguranță și eficacitate ale vaccinurilor anti Covid-19 nu sunt încheiate, orice deces la o persoană vaccinată trebuie luat în considerare ca având o posibilă legătură de cauzalitate cu vaccinarea. În plus, vaccinarea este o informație medicală care trebuie consemnată obligatoriu în fișa medicală a pacienților vii sau decedați; anamneza include obligatoriu orice informație cu caracter medical.

Câte necropsii au fost efectuate la persoane care au decedat din diferite cauze, dar care erau vaccinate pentru a se stabili o eventuală legătură de cauzalitate?

Câte persoane vaccinate au decedat până la ora actuală, indiferent de cauza decesului? Institutele de medicină legală au acces la Platforma Coronaforms, astfel încât să poată verifica dacă persoana decedată a fost vaccinată sau nu?

4. Se susține la nivel oficial că vaccinarea personalului medical este necesară pentru ca pacienții să beneficieze de siguranță în timpul acordării serviciilor medicale.

Care sunt beneficiile medicale ale vaccinării personalului medical fără o testare prealabilă a imunității acestuia față de SARS-Cov-2?

5. Există studii care să ateste că, în urma vaccinării, în plină pandemie nu este perturbat sistemul imunitar, în sensul unei scăderi a capacității de apărare a organismului față de alte infecții sau în sensul creșterii riscului de apariție a unei boli autoimune sau cancere?                                                                           

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MAI MULTE ARTICOLE

Către: Domnul Alexandru Rafila, Ministrul Sănătății Domnul Attila-Zoltán Cseke, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației Adresată de către: Senator Adrian Costea Circumscripţia electorală: 23 Grupul Parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.) Obiectul întrebării: Deficitul de medici de familie în România Data: 22 iunie 2022 Stimați Domni Miniștri, […]
Adresată: Domnului Barna TÁNCZOS, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor De către:  Senator Dorinel Cosma Circumscripţia electorală: Grupul parlamentar: AUR Şedința Senatului din data de: 22.06.2022 Obiectul întrebării: Controalele la  societățile comerciale ce practică arderi ilegale de deșeuri Stimate domnule Ministru, Pe 14 aprilie au avut loc […]
 Adresată:  Domnului ministru Carol Eduard NOVAK, Ministrul Sporturilor De către:  Domnul Senator Sorin Cristian MATEESCU  Circumscripţia electorală nr.14 Constanța,  Grupul  Parlamentar  AUR – Senat  şi prezentată în şedinţa Plenului din 22.06.2022 Obiectul întrebării : situația în care fostului mare fotbalist  Stelian Carabaș  i s-a îngrădit dreptul […]
Adresată: Domnului Ministru al Transporturilor Și Infrastructurii, Sorin Mihai GRINDEANU De către: Senator Andrei BUSUIOC Circumscripția electorală: NR. 39, Vaslui Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Obiectul întrebării: Probabilitatea dezvoltării unui drum de mare viteză pe ruta Tișița- Vama Albița. Data: 22.06.2022 Stimate domnule ministru, Sorin […]
Către: Domnul Sorin Mihai Câmpeanu, Ministrul Educației Adresată de către: Evdochia Aelenei Circumscripția electorală: Nr. 14, Constanța Grupul Parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.) Ședința Senatului din: 22.06.2022 Obiectul întrebării: Clarificări cu privire la măsuri de prevenirea abandonului școlar Domnule Ministru, Proiectul „România Educată” a început […]
Adresată: Domnului Barna TÁNCZOS, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor De către:  Senator Andrei HANGAN Circumscripţia electorală: nr. 9 – Brăila Grupul parlamentar: AUR Şedința Senatului din data de: 22.06.2022 Obiectul întrebării: Protejarea arborilor remarcabili Stimate domnule Ministru, România nu are, până la acest moment, o legislație […]