AUR și-a prezentat, la Cluj-Napoca, candidații la alegerile din 9 iunie

AUR și-a prezentat, sâmbătă, 11 mai, la Cluj-Napoca, în Piața Avram Iancu din centrul orașului, în cadrul Caravanei Patrioți în Europa, candidații la alegerile din 9 iunie.

Prezentarea candidaților AUR la alegerile cruciale din data de 9 iunie a fost deschisă de George Simion, care le-a spus celor prezenți că nu mai avem voie să fim români în țara noastră, nu mai avem voie să ne încălzim cu lemne, nu mai avem voie să avem mașini, să mergem liberi pe unde vrem, ne condiționează ei ca în pandemie, perioadă în care Ursula von der Leyen și toată mafia de la nivel european câștigau bani din vaccinuri.

”Astea sunt adevăruri pe care să nu le spunem? Idei antieuropene? Eu cred că sunt idei românești și europene. Mă bucur că mă aflu aici, la Cluj, între voi. Am venit aici să declar public război sistemului care ne-a ținut țara la pământ în ultimii 34 de ani. Și pe noi au vrut să ne îngroape, dar nu au știut că suntem semințe.  Am venit aici să proclam că eu nu voi mai permite ca securiștii să ne dicteze destinul”, a spus George Simion.

”Sunt la Cluj, printre voi, să mă lupt cu capetele de hidră ale Partidul Comasat. Cu Boc, cu Alin Tișe, cu Rus, și cu domn profesor Dâncu…cu tatăl lor, cel care se pune pe afișe. Partidul Comasat există de mult timp aici la Cluj, sunt împreună din 2004. Trebuie să se lupte cineva cu toți nenorociții care și-au bătut joc de români în ultimele decade. Cu ei ne luptăm, cu ei ducem bătălia pentru viitorul României. Credeți cumva că marele apărător al patriei române, Avram Iancu, nu a știut de la bun început la ce se înhamă? Nu a înțeles riscurile? Oh, le-a înțeles foarte bine. Și și-a continuat lupta până la capăt, indiferent de circumstanțe, indiferent de greutățile întâmpinate. Nu a cedat, ci a unit în jurul său alți nebuni frumoși care au îndrăznit să creadă în idealul țării noastre. Vă spun acum, aici, același lucru pe care l-am declarat și la București. Refuz să fiu prizonierul unei camarile de partid cum sunt restul politicienilor din România. Refuz să las AUR să devină un alt partid politic care parazitează statul român. Mai bine mor decât să văd această mișcare de redeșteptare națională devenind fix monstrul pe care am jurat că îl vom distruge. Pentru asta pregătim oastea pentru 9 iunie. Să redăm puterea în mâinile românilor. În Parlamentul European îl trimitem pe Claudiu Târziu. Nu pe Rareș Bogdan. Claudiu, după cum vedeți, nu se pensează! Îi trimitem pe Gheorghe Piperea și pe Cristrian Terheș, nu pe Ghiță Falcă și pe hoțul Virgil de la Energie! Este momentul pentru o nouă clasă politică”, a conchis George Simion.

Claudiu Târziu, președintele CNC al AUR,  le-a transmis clujenilor că avem o șansă – mișcarea națională, că avem șansa să întoarcem țara dinspre prăpastie spre dezvoltare, așa cum merită.

”Spun că suntem extremiști pentru că nu pot spune despre noi că am furat cu ei. Spun că suntem putiniști pentru că nu pot spune că am semnat vreun act de vânzare a țării, așa cum au semnat ei. Spun că suntem agresivi pentru că avem îndrăzneala să spunem adevărul. Etichetele nu trebuie dezlipite de noi, ele cad singure la proba adevărului. Iar proba adevărului este cea din 9 iunie, când vor vedea că românii nu sunt proști, uituci sau de vânzare cum cred ei. Noi, AUR, noi vom fi cei care vom câștiga aceste alegeri și o vom face pentru că știm să ajungem la inima românilor. Noi ne batem pentru a ne putea păstra sufletul și din lupta aceasta nu putem fi întorși sau învinși”, a spus liderul senatorilor AUR.

Avocatul Gheorghe Piperea, candidat pentru Parlamentul European, le-a reamintit clujenilor ce au pătimit în pandemie și de ce nu trebuie să mai voteze PSD și PNL.

”Încă mai aveți aici, în acest oraș antic, mândria și orgoliul de a vă simți printre primele localități latine din România. Vă numiți nu numai Cluj, ci și Napoca. De aceea am să încep printr-o explicație etimologică a cuvântului PATRIE.  Patria este acel loc geografic care a aparținut tatălui tău, tatălui tatălui tău, străbunicului tău și tuturor strămoșilor tăi și va aparține copiilor tăi. Orice alt spațiu geografic e altceva decât PATRIE. Tot de aici derivă cuvântul patriotism. Patriotismul, suveranismul, sunt lucruri care până mai acum câteva luni de zile, erau interzise în Europa. Sunt lucruri care sunt considerate medievale, lucruri considerate discurs al incitării la ură. Ceea ce ne propunem este să regândim pentru întreaga Europă nu numai pentru România, dar mai ales pentru România, acest concept de patriotism. Asta, și pentru că, în locul patriotismului rămâne un spațiu gol, rămâne un spațiu vid sau acest vid se umple cu niște ideologii nebunești, demențiale, care duc către totalitarism. Voi, clujenii, sunteți un oraș mai mult decât progresist, rivalizați din acest punct de vedere cu Bucureștiul. În majoritate sunteți pentru ideea de europeism, de globalism, care nu sunt neapărat idei greșite, doar că în pandemie ați putut vedea ce s-a întâmplat cu globalismul: ați fost închiși în case, am fost închiși în case. V-ați pierdut afacerile, copiii și-au pierdut ani de zile din copilărie, v-ați speriat, v-ați înspăimântat, v-ați vaccinat mai mult chiar decât bucureștenii pentru că vi s-a impus de către globaliști, de către progresiști, de către cei care au spus că înlocuiesc patriotismul și suveranismul cu globalismul, vi s-a insuflat temerea că muriți de la un guturai. V-au mințit! V-am spus în timpul pandemiei să nu vă temeți și am simțit că mulți sunteți alături de mine. V-am spus să vă ridicați, să vă cereți drepturile. Să vă aduceți pe 9 iunie ce s-a întâmplat în pandemie, pentru că oamenii aceștia, de la Uniunea Europeană în jos, către colonia numită România, v-au mințit, v-au luat drepturile, v-au demolat visurile și idealurile și acum continuă să spună că dacă îi votați o să fie mai bine. NU îi mai votați! Cuplul Ciucă – Ciolacu, păpușat de Iohannis, care este păpușat de alți păpușari, mult mai puternici, v-au mințit. Nu merită votul vostru, nu merită atenția voastră! Merită răzbunarea voastră prin vot! Pe 9 iunie, răzbunați-vă pe ei! Uniunea Europeană la nivel birocratic se transformă pe zi ce trece într-o Uniune Sovietică. Vreți să repetați cei 45 de ani de comunism? Să nu aveți voie să mergeți la biserică, să vă fie teamă să spuneți ceea ce gândiți?

NU mai votați Partidul Comasat Român dacă nu vreți asta!”, a spus acesta.

Avram Fițiu le-a reamintit și el clujenilor că bătălia din 9 iunie este o bătălie pentru libertate, pentru demnitate și o bătălie pentru identitate.

”Pentru că o clasă politică care te-a închis în casă acum câțiva ani de zile merită să meargă la groapa istoriei. Pentru că partidele politice care au închis bisericile nu au de ce să mai conducă România. Pentru că o clasă politică a închis piețele nu mai are de ce să conducă România. O clasă politică care a alungat din țară peste 6 milioane de români nu are dreptul să mai conducă România în anii care vin. O clasă care ne schimbă sexul copiilor noștri nu are cum să mai conducă România. O clasă politică care a vândut milioane de hectare de pământ nu are ce să caute în viitor decât acolo, departe, la Cuca Măcăii. Iar un primar care în Cluj nu a gândit creșe pentru copii, să aibă școli, piețe, trotuare, asta înseamnă administrația din Cluj Napoca, în cel mai european cartier. O clasă politică europeană care și-a abandonat crezul, principiile fondatoare ale Europei, această clasă și-a abandonat sufletul și trebuie înlocuită la nivel european. Să ne amintim de Crăișor, de îndemnul lui la luptă!”, a spus acesta.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru a prezenta candidații la alegerile din data de 9 iunie, a fost prezentă, luni seară, în Suceava, la Cetatea de scaun! Candidații AUR la alegerile europarlamentare, dar și la cele locale, alegeri comasate neconstituțional de frica AUR, au […]
Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, prezent duminică, 19 mai, la Baia Mare, în Maramureș, în cadrul Caravanei Patrioți în Europa, prin care AUR își prezintă candidații la alegerile din data de 9 iunie, a subliniat importanța acestor alegeri și diferențele dintre ceea […]
Sfânta zi de Duminică, 19 mai, a prilejuit oprirea Caravanei Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, în județul Maramureș, la Baia Mare. Sute de oameni au participat la Baia Mare la prezentarea unora dintre candidații AUR la alegerile […]
Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a fost sâmbătă, 19 mai, pentru toată ziua, în județul Bistrița-Năsăud. În Bistrița, după un flashmob în parcul unde se regăsește și Cetatea Bistriței, o parte dintre candidații la alegerile europarlamentare […]
Cristian Terheș, europarlamentar, cel care deschide lista Alianței AUR pentru alegerile europarlamentare din data de 9 iunie, lansează un apel urgent către cetățeni în contextul investigațiilor desfășurate de Parchetul European (EPPO) asupra președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Cristian Terheș critică vehement protejarea continuă a […]
Între 27 mai și 1 iunie, la Geneva, va avea loc cea de-a 77-a adunare a Organizației Mondiale a Sănătății care, potrivit tuturor informațiilor disponibile până la acest moment, prin adoptarea Tratatului de Pandemie Globală, urmărește să instaureze o nouă formă de control la nivel global. […]