AUR: România nu primește lecții și nici indicații din partea Ambasadei Ucrainei la București

AUR

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) cere Ministerului Afacerilor Externe să răspundă ferm și neîntârziat Ambasadei Ucrainei la București, după ce misiunea diplomatică și-a permis să ceară efectuarea unei anchete ˝rapide și detaliate˝ pe teritoriul României.

Solicitarea Ambasadei vine după ce mass-media din țara noastră a prezentat o paradă tradițională ocazionată de Sărbătorile de Iarnă desfășurată în localitatea Berzunți, județul Bacău, în cadrul căreia erau portretizate în antiteză cele două tabere aflate în confruntare pe frontul din Ucraina.

Oricât de neinspirată, deplasată și nepotrivită cu momentul actual ar fi manifestarea localnicilor din Berzunți, tonul imperativ al diplomaților ucraineni este inacceptabil, cu atât mai mult cu cât vine din partea unui stat obișnuit să calce în picioare drepturile și libertățile minorităților naționale.

România nu are nimic în comun cu sistemul de justiție ucrainean și nu se poate întoarce la tradiția anchetelor ˝rapide și detaliate˝ care au distrus destine, au despărțit familii și au deznaționalizat comunități întregi după cel de-Al Doilea Război Mondial. 

5 Responses

  1. Draga partid AUR, cu respect va spune un simplu membru ca, nu e de datoria Ambasadei Ucrainei sa ceara anchete “rapide si detaliate”, dar nici sa luam in deradere un razboi care este langa granițele noastre, si sa acceptam o parodiere a unui lucru atat de grav. Puteau parodia orice altceva, poate chiar clasa politica românească, criza economica, pandemia, dar, nu un lucru care azi se desfășoară aproape de noi, care afectează in primul rand oamenii sarmani pentru ca cei bogati au plecat demult din Ucraina, care nu se termina si nu se va termina deoarece nimeni nu vrea sa cedeze teritoriul rusilor, care, fara sa vrem, ne afectează si pe noi ca si vecini din toate punctele de vedere, mai ales financiar.
    Anchetele trebuie facute de politie, nu de altcineva dar, daca o ambasada se autosesizeaza, nu e un lucru bun. Chiar daca România i-a ajutat in permanenta cu de toate în aceasta perioada, ei nu vor fi niciodată recunoscutori, asa cum nu au fost nici de-a lungul istoriei.
    Sângele apa nu se face, nici ei nu se dezic de caracterul pe care il au. Am remarcat ca sunt oameni destul de reci. Asa par. Si avem destui in orasul nostru găzduiți pe aici. Nu cunosc limba engleză, romana nici atat. Depinde de la om la om. Unii sunt mai maleabili.

  2. Politicienii romani au nevoie sa ceara retrocedarea teritoriilor pe care România le-a cedat forțat fostei URSS pentru a evita un război! Alipirea prin anexare a Bucovinei, Basarabiei si a republicii Moldova trebuie sa fie un scop patriotic al tuturor politicienilor!

  3. Romanii trebuie sa ceara ca România și Românii sa fie neutrii in războiul cu Ucraina. Nu vrem ca romanii nostrii sa moara în hoarde pentru un război care nu e al nostru. Nu vrem ca România sa fie bombardată și distrusă pentru un război al Ucrainei și al Americii. Romanii vor PACE. Avem destule probleme și fără război. Sa nu uităm cum Ucraina tratează Romanii din Basarabia.

  4. Romanii trebuie sa ceara ca România și Românii sa fie neutrii in războiul cu Ucraina. Nu vrem ca romanii nostrii sa moara în hoarde pentru un război care nu e al nostru. Nu vrem ca România sa fie bombardată și distrusă pentru un război al Ucrainei și al Americii. Romanii vor pace nu război. Avem destule probleme și fără război. Sa nu uităm cum Ucraina tratează Romanii din Basarabia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Importanți lideri conservatori din Europa îl susțin pe liderul AUR, George Simion, în cursa pentru Cotroceni. Printre ei se află și Jaroslaw Kaczynski, președintele partidului „Lege și Justiție”, din Polonia, care a transmis, de altfel, un videoclip în care își arată aprecierea față de lupta pe […]
În vizita sa în Munchen cu ocazia Campionatului European de Fotbal, George Simion s-a întâlnit și cu românii stabiliți în Germania, cărora le-a mulțumit pentru susținere și le-a vorbit despre sistemul corupt care a acaparat țara. „Mulțumesc că ne-ați votat, mulțumesc că mulți dintre voi sunteți […]
Alianța pentru Unirea Românilor și-a lansat sâmbătă, 15 iunie, candidatul la alegerile prezidențiale, în persoana lui George Simion. Evenimentul a avut loc la Arenele Romane, în prezența a peste 7.000 de membri și simpatizanți AUR. „Noi știm să depunem efort. Poate de aceea sunt singurul care […]
Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, a declarat astăzi, la Bruxelles, că au trecut trei zile de la închiderea urnelor și, totuși, președintele AEP Toni Greblă refuză să explice de ce nu se anunță rezultatele finale. „Încercăm să înțelegem cum e posibil ca […]
Adrian Axinia, deputat AUR, a atras atenția, în cadrul unei declarații susținută la Bruxelles, asupra numărului uriaș de voturi declarate nule atât la alegerile europarlamentare, cât și la cele locale. „România este un stat capturat, iar puterea politică de la București, efectiv, a asasinat democrația. Spun […]
Prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea, susține că democrația este pusă sub semnul întrebării, în contextul în care 5% din voturile românilor exprimare la alegerile europarlamentare au fost anulate. „Într-un stat condus de hoți, nu se putea altfel decât ca aceste alegeri să fie fraudate, pornind de la […]