AUR BUCUREȘTI ȘI-A INAUGURAT SEDIUL

Filiala București a Alianței pentru Unirea Românilor și-a inaugurat sediul de pe strada Viitorului nr. 92. Evenimentul a avut loc pe 15 mai, dată la care este marcată și Ziua Internațională a Familiei. La eveniment au participat membrii filialei București, precum și senatori și deputați AUR din Parlamentul României.

Inaugurarea a început cu un cuvânt adresat de co-președintele AUR, Claudiu Târziu, care a vorbit despre rolul Alianței pentru Unirea Românilor pe scena politică actuală și care a îndemnat membrii să se implice considerabil în activitatea filialei București.

Seara a continuat cu un moment artistic oferit de maestrul Nicolae Voiculeț, care i-a încântat pe cei prezenți cu melodii patriotice intrepretate la nai, iar la final a interpretat imnul național al României și „Hristos a Înviat!”.

Invitatul special al serii a fost Ilie-Alin Coleșa, tată a cinci copii și deputat de Cluj, care a venit la eveniment împreună cu întreaga familie. Coleșa a vorbit despre rolul familiei în societate, menționând că scopul familiiei este iubirea dintre soți, iar efectul acestei iubiri este nașterea copiilor. În același context, Ramona Coleșa a dat exemple de mari români care au avut sau au provenit din familii numeroase: Constantin Brâncoveanu, Mihai Eminescu, Lucian Blaga.

La finalul evenimentului, cei prezenți, dar și întreaga mare familie AUR au fost binecuvântați de părintele Ormenișan, care a oficiat slujba de sfințire a sediului.

Alianța pentru Unirea Românilor are patru piloni pe care își fundamentează demersurile: familia, națiunea, credința creștină și libertatea.

4 Responses

 1. Bună ziua am o problemă actualul primar din orașul Ghimbav Ionel. Fliundra refuză .să-mi dea un ajutor de .urgență am avut 1 cameră și 1 magazie de lemne și ân data de 30 .aprilie 2022 .au ars scrum .

 2. Buna ziua !
  Subsemnatul TRIPOVICI FLORIN BOGDAN, fost Expert in Corpul de Control al Hidroelectrica (pensionat abuziv anticipat de catre gasca de hoti ce capuseaza SPEEH Hidroelectrica), doresc sa va aduc spre informare urmatoarele
  Prin art. 20 din HG 627/2000 statul roman a stabilit ca valoare a activelor Hidroelectrica suma de 34.855.998.800 mii lei, adica aprox 1,7 mld EURO.
  Fara a face alte retehnologizari sau modernizari menite a readuce in parametri de proiect echipamentele a caror durata de viata este depasita la aprox 70 % din parcul de echipamente valoarea scoasa din caciula cu ocazia listarii de catre Fondul Proprietatea a unei parti de 15% din totalul detinut de 19,84%, a ajuns inexplicabil la 54 mld EURO !?
  Cum este posibil sa fie mintita populatia cu aceste cifre ?
  Se intentioneaza ca o parte din suma vanzarilor sa fie luata speculativ din Fondurile de Pensii a caror constituire s-a realizat prin truda oamenilir ce au cotizat …. si acestia se vor trezi brusc ca banii lor au fost inghititi de rechinii investitori…. prin plasament intr-o companie profitabila, dar pe duca…..
  In ceea ce profitul trebuie vazut ca acesta este speculativ raportat la o productie fizica in scadere asociat unor preturi nesimtite stabilite de protejati ai fostului Virgil Popescu – cel mai mare bandit din Energie….
  Mi-ar placea sa va aduc un aport mai mare si mai concret, daca mi se va oferi oportunitatea de a ne cunoaste….
  Va multumesc frumos si va doresc tot binele in cele intreprinse !
  O vorba inteleapta romaneasca zice ca gospodarul nu taie vaca care da lapte , ori Fondul Proprietatea exact asta face…
  Stiu ei de ce….
  Anual, vaca Hidroelectrica este mulsa de acesti ticalosi care nu au nimic comun cu Energia …. fosti ospatari la Trocadero, si tot soiul de gunoaie necalificate care nu fac diferenta intre o turbina si o pompa, ce s-au adunat sub protectia tovarasei Cataniciu, mare sefa a comisiei de abuzuri din camera deputatilor.
  Sotul acesteia, Marius Cataniciu, pensionar de drept si reangajat, urmeaza sa vanda cu totul la un pret subevaluat, de 5 ori mai mic, centrala MHC Cluj Centru situata pe Somesul Mic, impreuna cu terenul aferent….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor, europarlamentarul Claudiu Târziu, solicită președintelui Klaus Iohannis să se prezinte cât mai repede în fața Parlamentului pentru a explica condițiile pe care le-a acceptat, ca urmare a donării sistemului Patriot către Ucraina. „Președintele Iohannis trebuie să […]
„A fost nevoie să moară oameni pentru a conștientiza și Ciolacu și Ciucă și Iohannis faptul că avem o reală problemă cu urșii în România. Abia acum și-au dat seama cât de scăpată de sub control este populația de urși, după ce o tânără și-a pierdut […]
Europarlamentarul AUR Georgiana Teodorescu, cadru didactic universitar, oferă stagii de practică și vizite la Parlamentul European elevilor care au obținut media 10 la Bacalaureat. Absolvenții de liceu care își doresc să acceseze aceste stagii/vizite la Parlamentul European pot trimite e-mail la următoarea adresă: [email protected] „Partidul AUR […]
„Problema urșilor care au devenit tot mai numeroși și, inevitabil, a contactului lor cu oamenii a evoluat în timp. Situația la care s-a ajuns astăzi e una critică, în care urșii atacă oameni. Alianța pentru Unirea Românilor acuză partidele Sistemului, care s-au perindat la guvernare în […]
Președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor, europarlamentarul Claudiu Târziu, avertizează despre implementarea unui nou instrument abuziv, care are ca scop controlul populației, fiind astfel aduse grave prejudicii vieții private a românilor. „Guvernul Ciolacu a abrogat viața privată în România. Printr-un nou abuz […]
„De mai bine de o lună, România este una dintre cele mai scumpe piețe spot de energie din Europa. Țara noastră înregistrează prețuri la energia electrică peste media țărilor europene, cu toate că producem mai multă energie decât multe alte state din Uniunea Europeană. România este […]