AUR București: Groparul Capitalei, Nicușor Dan, dă o lovitură de grație sistemului sanitar bucureștean!

Pe zi ce trece, Nicușor Dan devine un obstacol major în calea dezvoltării și îmbunătățirii calității vieții în București. Într-o perioadă în care spitalele bucureștene au nevoie urgentă de bani, interesele obscure ale lui Nicușor Dan pun în pericol fonduri importante pentru îmbunătățirea serviciilor medicale.

Nu mai puțin de 1,7 miliarde de euro riscă să piardă municipiul București din cauza incompetenței Primarului General. De aceste fonduri vor fi private instituții precum Institutul de Cardiologie CC Iliescu, Institutul Oncologic București, dar și Spitalul Fundeni. Aceste fonduri ar fi putut fi utilizate pentru modernizarea și îmbunătățirea spitalelor din capitală, pentru achiziționarea de echipamente medicale moderne și pentru creșterea calității serviciilor medicale oferite pacienților.

Aceste instituții medicale nu deservesc doar locuitorii Capitalei, domnule Nicușor Dan! Ele reprezintă obiective de interes național, deoarece în București vin români din toate colțurile țării pentru a se trata. Doar în mintea creață a lui Nicușor Dan aceste obiective nu sunt unele de interes național.

În loc să lucreze pentru a asigura accesul la aceste fonduri vitale, primarul useristo-penelist al Bucureștiului pare să fie mai preocupat de blocarea a orice fel de investiție în Capitala țării. Această atitudine nu numai că pune în pericol sănătatea cetățenilor Bucureștiului, dar și împiedică dezvoltarea și modernizarea infrastructurii din Capitală.

Din cauza frustrărilor primarului general al Capitalei, a grupurilor de interese pe care le reprezintă în fruntea municipalității bucureștene, suntem condamnați să pierdem bani pe bandă rulantă. De când este primar, Nicușor Dan nu semnează absolut nimic în privința proiectelor ce țin de partea de construcții, el doar blochează. Nu poți să te închizi în birou, așa cum face domnul Nicușor Dan și să nu semnezi nicio autorizație, nimic. În București sunt clădiri care stau să cadă, care au nevoie de consolidare, avem proiecte care au autorizațiile de construcție blocate, avem investitori români care au pierdut bani sau care au ales să își mute investițiile în afara țării, dar acestea nu se rezolvă din cauza domnului Dan. Această nepăsare a primarului general se răsfrânge acum și asupra domeniului medical.

Este evident că Nicușor Dan nu este capabil să gestioneze eficient problemele cu care se confruntă Bucureștiul. Principalii vinovați pentru că astăzi bucureștenii au o administrație de o crasă incompetență sunt cei care l-au susținut pe domnul Nicușor Dan în funcție, respectiv PNL și USR, care au condamnat Bucureștiul la subdezvoltare și la haos. Cei care îl critică azi din PNL pe Nicușor Dan să nu uite că au pus umărul la crearea acestei monstruoase administrații.

În loc să lucreze pentru a îmbunătăți viața cetățenilor, Nicușor Dan pare să fie mai preocupat de a bloca fonduri vitale și de a crea probleme în loc să le rezolve. Bucureștenii merită un primar care să lucreze pentru ei, nu împotriva lor. Merită un primar care să se preocupe de sănătatea lor, nu de blocarea fondurilor care ar putea îmbunătăți sistemul de sănătate. Merită un primar care să rezolve problemele cu care se confruntă orașul, nu să le creeze.

Nicușor Dan a demonstrat încă o dată că nu este acest primar, ci doar un simplu individ care se joacă cu lopățica în nisip. Bucureștenii merită mai mult.

Facem un apel către Primarul General al Capitalei să oprească această politică distructivă pe care o duce împotriva bucureștenilor. Nu din cauza locuitorilor Bucureștiului domnul Nicușor Dan va pierde Primăria Capitalei, ci din cauza propriei sale incompetențe și nepriceperi. Așadar, nu pe bucureșteni trebuie să îi condamne Nicușor Dan, ci pe el însuși.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Adresată:  Domnului Sándor PETRES, prefect al județului Harghita De către: Senator Ionuț NEAGU, membru al Comisiei pentru  drepturile omului, egalitate de șanse, culte şi minorităţi Circumscripția electorală: nr. 15 Covasna Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Data: 27/09/2023 Obiectul întrebării: Acțiunile Instituției Prefectului din județul Harghita […]
Adresată: Domnului Tudorel ANDREI, Președinte al Institutului Național de Statistică De către: Senator Ionuț NEAGU, membru al Comisiei pentru  drepturile omului, egalitate de șanse, culte şi minorităţi Circumscripția electorală: nr. 15 Covasna Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Data: 27/09/2023 Obiectul întrebării: Distribuția pe localități a […]
Adresată: Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, Preşedintelui ANPM Laurențiu-Alexandru PĂȘTINARU, Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, Ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor Mircea FECHET   De către: Senator Andrei BUSUIOC  Circumscripția electorală: nr. 39, Vaslui Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Data: 27/09/2023 Obiectul întrebării: Perioada de stocare și de prelucrare maximă […]
Adresată: Domnului Ministru al Apărării, Angel TÎLĂR, De către: Senator AELENEI Evdochia Circumscripția: nr. 14, Constanţa Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Ședința Senatului din data de: 27.09.2023 Obiectul întrebării: protejarea cetățenilor județului Constanța Stimate domnule Ministru,           Mă adresez dumneavoastră în contextul războiului nemilos al […]
Adresată: Autorității de Supraveghere Financiară, Președintelui Nicu Marcu De către: Senator Andrei BUSUIOC  Circumscripția electorală: nr. 39, Vaslui Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Data: 27/09/2023 Obiectul întrebării: Companiile de reasigurări Stimate domnule Președinte Nicu Marcu, Printre principalele modalități de protecție împotriva unor pierderi financiare considerabile […]
Adresată: Doamnei Luminița-Teodora ODOBESCU, ministrul afacerilor externe Doamnei Simona BUCURA-OPRESCU, ministrul muncii și solidarității sociale Doamnei Ligia DECA, ministrul educației Domnului Alexandru RAFILA, ministrul sănătății De către Domnul senator: Dorinel COSMA Circumscripția electorală: Nr. 7, Botoșani Grupul Parlamentar: A.U.R. Ședința Senatului din data de: 27.09.2023 Obiectul […]