AUR București: Groparul Capitalei, Nicușor Dan, dă o lovitură de grație sistemului sanitar bucureștean!

Pe zi ce trece, Nicușor Dan devine un obstacol major în calea dezvoltării și îmbunătățirii calității vieții în București. Într-o perioadă în care spitalele bucureștene au nevoie urgentă de bani, interesele obscure ale lui Nicușor Dan pun în pericol fonduri importante pentru îmbunătățirea serviciilor medicale.

Nu mai puțin de 1,7 miliarde de euro riscă să piardă municipiul București din cauza incompetenței Primarului General. De aceste fonduri vor fi private instituții precum Institutul de Cardiologie CC Iliescu, Institutul Oncologic București, dar și Spitalul Fundeni. Aceste fonduri ar fi putut fi utilizate pentru modernizarea și îmbunătățirea spitalelor din capitală, pentru achiziționarea de echipamente medicale moderne și pentru creșterea calității serviciilor medicale oferite pacienților.

Aceste instituții medicale nu deservesc doar locuitorii Capitalei, domnule Nicușor Dan! Ele reprezintă obiective de interes național, deoarece în București vin români din toate colțurile țării pentru a se trata. Doar în mintea creață a lui Nicușor Dan aceste obiective nu sunt unele de interes național.

În loc să lucreze pentru a asigura accesul la aceste fonduri vitale, primarul useristo-penelist al Bucureștiului pare să fie mai preocupat de blocarea a orice fel de investiție în Capitala țării. Această atitudine nu numai că pune în pericol sănătatea cetățenilor Bucureștiului, dar și împiedică dezvoltarea și modernizarea infrastructurii din Capitală.

Din cauza frustrărilor primarului general al Capitalei, a grupurilor de interese pe care le reprezintă în fruntea municipalității bucureștene, suntem condamnați să pierdem bani pe bandă rulantă. De când este primar, Nicușor Dan nu semnează absolut nimic în privința proiectelor ce țin de partea de construcții, el doar blochează. Nu poți să te închizi în birou, așa cum face domnul Nicușor Dan și să nu semnezi nicio autorizație, nimic. În București sunt clădiri care stau să cadă, care au nevoie de consolidare, avem proiecte care au autorizațiile de construcție blocate, avem investitori români care au pierdut bani sau care au ales să își mute investițiile în afara țării, dar acestea nu se rezolvă din cauza domnului Dan. Această nepăsare a primarului general se răsfrânge acum și asupra domeniului medical.

Este evident că Nicușor Dan nu este capabil să gestioneze eficient problemele cu care se confruntă Bucureștiul. Principalii vinovați pentru că astăzi bucureștenii au o administrație de o crasă incompetență sunt cei care l-au susținut pe domnul Nicușor Dan în funcție, respectiv PNL și USR, care au condamnat Bucureștiul la subdezvoltare și la haos. Cei care îl critică azi din PNL pe Nicușor Dan să nu uite că au pus umărul la crearea acestei monstruoase administrații.

În loc să lucreze pentru a îmbunătăți viața cetățenilor, Nicușor Dan pare să fie mai preocupat de a bloca fonduri vitale și de a crea probleme în loc să le rezolve. Bucureștenii merită un primar care să lucreze pentru ei, nu împotriva lor. Merită un primar care să se preocupe de sănătatea lor, nu de blocarea fondurilor care ar putea îmbunătăți sistemul de sănătate. Merită un primar care să rezolve problemele cu care se confruntă orașul, nu să le creeze.

Nicușor Dan a demonstrat încă o dată că nu este acest primar, ci doar un simplu individ care se joacă cu lopățica în nisip. Bucureștenii merită mai mult.

Facem un apel către Primarul General al Capitalei să oprească această politică distructivă pe care o duce împotriva bucureștenilor. Nu din cauza locuitorilor Bucureștiului domnul Nicușor Dan va pierde Primăria Capitalei, ci din cauza propriei sale incompetențe și nepriceperi. Așadar, nu pe bucureșteni trebuie să îi condamne Nicușor Dan, ci pe el însuși.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Între 27 mai și 1 iunie, la Geneva, va avea loc cea de-a 77-a adunare a Organizației Mondiale a Sănătății care, potrivit tuturor informațiilor disponibile până la acest moment, prin adoptarea Tratatului de Pandemie Globală, urmărește să instaureze o nouă formă de control la nivel global. […]
Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, vineri, 17 mai, în județul Mureș, la Sighișoara și la Târgu Mureș. În urma unui flashmob organizat în centrul orașului Sighișoara, participanții au ajuns în Cetatea Medievală din Târgu […]
Cultura românească este plină de povestiri despre eroism, unitate și patriotism, povestiri care au fost redate de cinematografia națională. Prin intermediul filmelor istorice, publicul poate să cunoască mai bine figuri emblematice ale istoriei românești, care nu doar că au modelat națiunea, dar au și inspirat generații […]
Direcția Națională Anticorupție a început urmărirea penală în cazul lui Nicușor Dan, după sesizările făcute de Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, cu privire la refuzul primarului general de a informa opinia publică despre banii pe care i-a cheltuit pentru campania publicitară. „Am fost chemați […]
“Antreprenorii români, care ar trebui să fie motorul economic al țării, nu sunt doar împovărați cu tot felul de taxe, impozite și alte biruri gândite de către guvernul PNL-PSD, ca să aibă bani pentru campania electorală și armatele de orci liberalo-pesediste care au sufocat administrația centrală, […]
Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, joi, 16 mai, în Alba Iulia. În urma unui flashmob organizat în centrul orașului participanții au ajuns în Cetatea Alba Carolina, cea mai mare cetate din România, care stă […]