AUR Brașov devine o forță politică la nivel județean

Președintele AUR, George Simion, a anunțat vineri, 17 noiembrie, înscrierea deputatei Ana Predescu și a lui Eduard Balascan, președintele oamenilor de afaceri din Brașov, în filiala județeană Brașov a partidului.

„Din ce în ce mai mulți oameni valoroși, capabili, alături de care vreau să reconstruiesc România se alătură AUR. (…) Îmi face o deosebită plăcere să o anunț ca pe colegă a mea, nu doar în Camera Deputaților, ci și colegă de partid, și persoană care va juca un rol cheie în județul Brașov, în tot ce înseamnă regiunea din centrul țării și în politicile de educație ale AUR, pe doamna deputat Ana Predescu”, a spus George Simion, în debutul conferinței de presă organizată la Brașov.

Acesta a afirmat că mai are în vedere 3, poate 4 figuri importante din societatea brașoveană „care sper să accepte oferta de a face echipă cu noi pentru reconstrucția României. Vor veni mai multe surprize”.

„Noi, AUR, în ciuda celor care considerau că vom fi un partid balama ne luptăm pentru locul 1 și pentru o țară normală, cum ni s-a promis și nu s-a livrat. Nu vrem să facem alianță decât cu românii și îi așteptăm pe toți românii în AUR. Nu suntem partid balama, suntem partidul care în 2024 o să se lupte pentru primul loc și pentru români. Vreau să spun bun venit tuturor colegilor care ni se alătură astăzi. M-am bucurat când am intrat în sală și mi-ați spus că voiați să faceți pasul acesta demult. Uniți suntem mai puternici! Unirea face puterea!”, a completat George Simion.

Deputatul Ana Predescu a precizat că „pentru foarte multă lume cred că este o surpriză faptul că m-am alăturat familiei AUR, dar acest lucru a venit oarecum firesc. Vreau să vă mărturiresc faptul că această decizie am luat-o nu mai devreme de miercuri, 15 noiembrie, în momentul în care îmi scriam un comunicat de presă pentru a elogia evenimentul care a avut loc în 1987, acel sâmbure de schimbare, acea dovadă de curaj, de atitudine și de asumare. În acel moment am început să fac o paralelă între 1987 și 2023. A venit ca o radiografie în urma căreia am constatat cumulul acelor informații pe care eu le scriam și care erau destul de reale. Noi de mai bine de 30 de ani tot luptăm să avem o viață mai bună și pasăm din generație în generație această responsabilitate generației următoare”.

Ana Predescu a subliniat că „este extrem de important să realizăm că suntem la un moment de cotitură. Generația mea, a celor de 40 de ani și peste, a ajuns la această concluzie: că acum este momentul de a produce o schimbare în România, așa cum în 1987 un grup de oameni au avut curajul să o gândească”.

Aceasta a subliniat că este extrem de încântată că și organizația din care a făcut parte până acum o urmează în acest proiect politic. „Devenim mai puternici, suntem uniți, pentru că acesta este elementul de bază pe care noi trebuie să îl luăm în considerare: unitatea! De fiecare dată toată lumea a vrut să ne dezbine. Le e frică atunci când suntem uniți și când ne leagă aceleași idei, aceleași principii. (…) Nu este o anormalitate să îți iubești țara. Nu este un act de extremism să te declari patriot”, a mai spus Ana Predescu.

La rândul său, Dan Tanasă, purtătorul de cuvânt al AUR, a declarat că „AUR nu doar că nu a dispărut din peisajul politicii românești, dar este în acest moment principala forță politică din România. Dacă mâine ar avea loc alegeri parlamentare, AUR ar fi principala forță politică votată de români. Cum am ajuns aici? Prin foarte multă muncă. Vom continua să creștem pentru că în fiecare zi vom avea astfel de momente în care oameni de calitate înțeleg că AUR este singura soluție pentru reconstrucția României. Ultimii 34 de ani cu PSD și PNL au reprezentat demolarea României, iar de anul viitor trebuie să înceapă reconstrucția României”.

One response

  1. BUNA ZIUA
    ASTAZI, 21 NOIEMBRIE 2023, I-AM TRIMIS D-LUI PRESEDINTE AL AUR, GEORGE SIMION DAR SI CATRE BIROUL NATIONAL DE CONDUCERE, O PETITIE+CATEVA DOCUMENTE, IN CARE ARAT ABUZURILE SI TERORILE LA CARE SUNT SUPUSA IN CONTINUARE.
    VA ROG SA MA AJUTATI.
    NU STIU O ADRESA DE E-MAIL A D-VS, CA SA VA TRIMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, a declarat astăzi, la Bruxelles, că au trecut trei zile de la închiderea urnelor și, totuși, președintele AEP Toni Greblă refuză să explice de ce nu se anunță rezultatele finale. „Încercăm să înțelegem cum e posibil ca […]
Adrian Axinia, deputat AUR, a atras atenția, în cadrul unei declarații susținută la Bruxelles, asupra numărului uriaș de voturi declarate nule atât la alegerile europarlamentare, cât și la cele locale. „România este un stat capturat, iar puterea politică de la București, efectiv, a asasinat democrația. Spun […]
Prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea, susține că democrația este pusă sub semnul întrebării, în contextul în care 5% din voturile românilor exprimare la alegerile europarlamentare au fost anulate. „Într-un stat condus de hoți, nu se putea altfel decât ca aceste alegeri să fie fraudate, pornind de la […]
AUR a reușit la alegerile din 9 iunie un scor istoric. După doar 4 ani de la înființare, AUR este a doua forță politică a României după alianța comasaților. Am reușit ca în 4 ani de zile aproape să ne triplăm numărul de voturi obținute, de […]
Au trecut mai bine de 15 ore de când s-au închis urnele, iar Biroul Electoral Central refuză să publice rezultate parțiale oficiale. Între timp, sunt răspândite date neverificate, care induc intenționat lumea în eroare. Pe site-uri specializate sunt încărcate procese verbale neverificate, fără să se fi […]
Georgiana Teodorescu, candidat AUR, a prezentat duminică, 9 iunie, în cadrul unei conferințe de presă, susținută la sediul din Alianței pentru Unirea Românilor, noi informații privitoare la fraudele electorale care se află astăzi în desfășurare. ”Prima și cea mai gravă despre care am aflat recent și […]