Aelenei Dănuț – întrebare către Ministerul Sănătății – Alimentația oferită la Spitalul Județean Constanța

Către: Domnului Alexandru RAFILA – Ministrul Sănătății;

De la: Deputat AUR, Dănuț AELENEI – Circumscripția electorală nr. 14 Constanța;

Subiectul întrebării: Alimentația oferită la Spitalul Județean Constanța

Stimate domnule Ministru al Sănătății,

 Potrivit Legii nr.96/2006, republicată, privind statutul deputaților și al senatorilor, deputații și senatorii sunt reprezentanți aleși ai poporului român prin care acesta își exercită suveranitatea, iar în exercitarea mandatului, deputații și senatorii sunt în serviciul poporului având îndatorirea de a acționa în interesul întregii națiuni.
 În calitate de deputat al județului Constanța, în Parlamentul României, vă adresez prezenta întrebare parlamentară cu privire la situația alimentelor oferite pacienților din Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” din Municipiul Constanța.
 În luna noiembrie 2023, mai mulți pacienți din Spitalul Județean Constanța au reclamat calitatea alimentelor oferite. Aceștia au susținut că mâncarea este rece, de proastă calitate și nu este suficientă pentru a satisfice nevoile lor nutriționale.
 Având în vedere că pacienții care se află în spital au nevoie de o alimentație sănătoasă și echilibrată pentru a se recupera, în acest context, vă solicit să mă informați în mod specific:

Care sunt standardele de calitate pentru alimentele oferite pacienților din spitale?
Care sunt rezultatele verificărilor efectuate de INSP la Spitalul Județean Constanța în ceea ce privește calitatea alimentelor?
Care sunt măsurile concrete pe care le are în vedere Ministerul Sănătății pentru a îmbunătăți calitatea alimentelor oferite pacienților din spitale?
Care sunt datele statistice privind numărul de reclamații primite de Ministerul Sănătății cu privire la calitatea alimentelor oferite pacienților din spitale?
Care sunt cauzele principale ale problemelor legate de calitatea alimentelor oferite pacienților din spitale?
Care sunt măsurile de prevenție pe care le întreprinde Ministerul Sănătății pentru a evita astfel de probleme în viitor?

 Prin aceste întrebări parlamentare formulate într-un mod clar și concis vă solicit informații relevante și concrete. 
Aceste întrebări parlamentare sunt relevante pentru situația din județul Constanța, deoarece evidențiază faptul că alimentele oferite pacienților din Spitalul Județean Constanța nu au o calitate satisfăcătoare. Prin aceste întrebări, îmi arăt îngrijorarea cu privire la această problemă și solicit Ministerului Sănătății să ia măsuri pentru a o rezolva.
 Răspunsurile la aceste întrebări ar putea oferi o imagine mai clară a problemei și ar putea ajuta la identificarea unor soluții eficiente pentru a o rezolva.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Un nou trio-comic își face apariția pe scena politică. După trio-ul Iohannis, Ciolacu și Ciucă, acum își face apariția grupul Orban, Drulă și Tomac, trei indivizi care nu au făcut nimic la viața lor, deși au avut puterea în mâini. Acum, pentru că nu au niciun […]
Ziua a treia de la Conservative Political Action Conference – CPAC a fost marcată de discursul susținut de Donald Trump, fostul și cel mai probabil viitorul președinte al Statelor Unite ale Americii. Cu acest prilej, președintele AUR George Simion a subliniat că suveranismul trebuie să fie […]
Aflat la Washington DC, senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor, a rostit un discurs la cea de-a cincea ediție a „International Crisis Summit”, eveniment din marja Conservative Political Action Conference – CPAC, cea mai mare conferință a liderilor conservatori […]
În cea de-a doua zi a Conservative Political Action Conference (CPAC), delegația AUR a continuat seria de întâlniri oficiale cu reprezentanți ai Partidului Republican din Statele Unite și cu oficiali europeni, dar și din alte colțuri ale lumii. Președintele AUR, George Simion, a acordat mai multe […]
O delegație a partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) condusă de președintele AUR, deputatul George Simion, se află în perioada 21 – 26 februarie în Washington DC, Statele Unite ale Americii, unde participă la CPAC – Conservative Political Action Conference, cea mai mare conferință a liderilor […]
Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, a declarat, la Washington DC, că ceea ce se întâmplă zilele acestea în România nu este doar un simplu act politic, ci este un atac asupra instituțiilor statului, asupra competitorilor politici care le sunt potrivnici celor aflați […]