Adrian Axinia, deputat AUR: “Disperarea PSD şi PNL – Marcel către Nicu: Hai să le mai dăm 200 de lei din banii lor”

Creşterea salariului minim pe economie la 3.700 de lei este o măsură prin care Guvernul PSD – PNL vrea să mai smulgă 157 de lei de la fiecare angajat român care are salariul minim.

Sunt aproape 1,5 milioane de români în această situaţie. Deci, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă vor să mai obţină aproape 50 de milioane de euro lunar.

Aşa este corect de tradus această tentativă de PR a PSD şi PNL care încearcă să-i convingă pe români că nu mai pot de dragul lor.
Asistăm chiar în aceste momente la umilirea poporului român. Ciucă și Ciolacu, alături de ministrul Austerității, Marcel Boloș, se ceartă pe majorarea salariului minim pe economie. Totul după ce Marcel Ciolacu, disperat fiind, a anunțat majorarea de la 1 iulie, în speranța că va mai aduna câteva voturi. Liberalii, disperați și ei să nu piardă votul micilor antrprenori, îl acuză pe premier că decizia nu a fost discutată în coaliție.

Ce înseamnă de fapt această majorare populistă a salariului minim cu 400 de lei brut, făcută pe grabă în campanie electorală?

După impozitare, românii vor primi în plus la salariu, de fapt, doar 242 de lei. Asta dacă se păstrează acea deducere de 200 de lei.

Mai trebuie lămurit, însă, un lucru: majorarea din pix a factorului de producție, respectiv prețul muncii, va genera scumpirea produsului final. Cu alte cuvinte, românii vor plăti mai mult pentru mâncare și servicii.

De altfel, obiectivul Guvernului nu este să crească puterea de cumpărare și veniturile românilor. Obiectivul Guvernului, implicit și al premierului Marcel Ciolacu, e să aducă mai mulți bani la bugetul de stat prin taxare.

După această majorare populistă urmează însă și decontul. De la 1 ianuarie 2025, va începe apocalipsa economică pentru românii care muncesc. PNL și PSD au anunțat deja noi taxe pentru români, dar și eliminarea scutirii de taxe pentru cei 200 de lei. Cu alte cuvinte, peste 1,5 milioane de români vor avea salariile tăiate, pentru că vor trebui să plătească impozit pe întreg salariul.

Vă întrebaţi care este soluţia? Aplicarea celor două propuneri ale AUR: scăderea taxării muncii de la 45% la 25% şi creşterea salariului minim brut pe economie la 5.000 de lei. Rezultatul ar fi că salariul minim în mână ar ajunge la 3.750 de lei.

Pe 9 iunie, votaţi Alianţa pentru Unirea Românilor! Haideţi să-i trimitem acasă pe aceşti trădători de la PSD şi PNL care vor să vă cumpere tot cu banii dumneavoastră!

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, a declarat astăzi, la Bruxelles, că au trecut trei zile de la închiderea urnelor și, totuși, președintele AEP Toni Greblă refuză să explice de ce nu se anunță rezultatele finale. „Încercăm să înțelegem cum e posibil ca […]
Adrian Axinia, deputat AUR, a atras atenția, în cadrul unei declarații susținută la Bruxelles, asupra numărului uriaș de voturi declarate nule atât la alegerile europarlamentare, cât și la cele locale. „România este un stat capturat, iar puterea politică de la București, efectiv, a asasinat democrația. Spun […]
Prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea, susține că democrația este pusă sub semnul întrebării, în contextul în care 5% din voturile românilor exprimare la alegerile europarlamentare au fost anulate. „Într-un stat condus de hoți, nu se putea altfel decât ca aceste alegeri să fie fraudate, pornind de la […]
AUR a reușit la alegerile din 9 iunie un scor istoric. După doar 4 ani de la înființare, AUR este a doua forță politică a României după alianța comasaților. Am reușit ca în 4 ani de zile aproape să ne triplăm numărul de voturi obținute, de […]
Au trecut mai bine de 15 ore de când s-au închis urnele, iar Biroul Electoral Central refuză să publice rezultate parțiale oficiale. Între timp, sunt răspândite date neverificate, care induc intenționat lumea în eroare. Pe site-uri specializate sunt încărcate procese verbale neverificate, fără să se fi […]
Georgiana Teodorescu, candidat AUR, a prezentat duminică, 9 iunie, în cadrul unei conferințe de presă, susținută la sediul din Alianței pentru Unirea Românilor, noi informații privitoare la fraudele electorale care se află astăzi în desfășurare. ”Prima și cea mai gravă despre care am aflat recent și […]